Vozila i vozači

Vozila

Naša vozila su orijentisana ka komforu, udobnosti i mogućnosti smeštaja veće količine prtljaga. Ona su spremna da u svakom trenutku krenu na put. Higijena eksterijera i enterijera je maksimalna, osim u situacijama kada spoljašnjost vozila zbog vremenskih uslova ne isprati standarde koji se odnose na to.

Klimatizacija se podrazumeva, a ona je ujedno i jedan od najbitnijih faktora koji utiču na prijatnost ambijenta sa ciljem što lakšeg i prijatnijeg putovanja.

Opremljena su TAG uređajima, koji omogućavaju brže putovanje i nepotrebno gubljenje vremena na naplatnim rampama. Vodimo računa o vozilima, jer kako se ophodimo prema njima to je naša slika na putu i prema vama koji ta vozila i koristite.

Vozači

Naši vozači su pravi profesionalci, koji su uvek koncentrisani na put, vozilo i vas kao putnika.

Oni su uvek pripremljeni za vožnju, a po potrebi mogu da pređu i na alternativnu rutu kako bi se izbeglo gubljenje vremena ili upadanje u saobraćajnu gužvu. Uvek su u komunikaciji sa graničnim prelazima i kamerama na istim. Tačni su i poštuju vaše, tj. zakazano vreme.

U vožnji su mirni, bez obzira na situaciju, a u skladu sa propisima. Obučeni su da izbegavaju nepotrebne i rizične situacije. Izgledom su umereni i uvek skladno obučeni. Komunikativni su i predusretljivi, ali ne ometajući vas, vašu privatnost ili posao.

Kao pomoć u vožnji, vični su poznavanju i upotrebi GPS i Google mapa.

Galerija naših vozila

05

14

04

15

18

13

10

01

02

03

06

07

08

09

11

12

16

17

19

20

21

22

23

16b

touran5

touranww2

touranww

touran

skoda

Izdvajamo:

Aerodromski transferi su jedna od naših najznačajnijih usluga, jer ih radimo dugi niz godina na veoma kvalitetan način, što su mnogi naši klijenti prepoznali.
Mogućnost ugovaranja fiksnih vožnji, na kraći ili duži period, kako za fizička lica, tako i za radnike, tj. za poslovne korisnike.
Najam vozila sa vozačem u slučaju da vam je potreban vozač sa slobodnim vozilom u roku koji dogovorimo, ali ne manjim od jednoga dana.

Kontakt:

Poziv, Viber i Whats App

Menu