Turistički prevoz

Ako planirate godišnji odmor ili izlet na nekoj od destinacija, onda sigurno razmišljate i o tome kako da se prevezete, a da samo putovanje ne bude previše zahtevno.

Klasičan autobuski prevoz je obično prilično naporan u smislu komocije i odmora u toku putovanja. S druge strane, avionski prevoz je po pravilu isuviše skup. Nekada prosto ne postoje komercijalne linije do određenih turističkih destinacija. Ili je potrebno da se preseda jednom ili više puta.

Kada sve to uzmete u obzir, ne možete a da se ne zapitate da li takvo putovanje ima smisla ili čak da li bi bilo bolje da prosto promenite turističku destinaciju.

Mi vam pružamo sasvim drugačiji nivo odlaska na izlet ili na godišnji odmor, kako za vas, tako i za vašu porodicu ili organizovanu grupu. Garantujemo vam ugodnu i bezbednu vožnju, koja ne samo što vas neće opteretiti ili fizički iscrpeti, već će vam biti i zabava.

Možete se osloniti na to da ćemo vas odvesti na željenu destinaciju na najbolji mogući način na tačno mesto ispred hotela ili apartmana gde ste rezervisali smeštaj, ako je reč o godišnjem odmoru. Ili ćemo vas odvesti na bilo koju lokaciju ako je u pitanju samo izlet, tj. ekskurzija.

Ako imate ideju o određenom izletu, podelite je sa nama, a mi ćemo je razmotriti, a zatim se i potruditi da je pretvorimo u stvarnost. Sve je stvar dogovora, zato ne zaboravite da je potrebno da se o ovome dogovorimo blagovremeno, kako bismo isplanirali najbolje rute i plan putovanja.

Izdvajamo:

Aerodromski transferi su jedna od naših najznačajnijih usluga, jer ih radimo dugi niz godina na veoma kvalitetan način, što su mnogi naši klijenti prepoznali.
Mogućnost ugovaranja fiksnih vožnji, na kraći ili duži period, kako za fizička lica, tako i za radnike, tj. za poslovne korisnike.
Najam vozila sa vozačem u slučaju da vam je potreban vozač sa slobodnim vozilom u roku koji dogovorimo, ali ne manjim od jednoga dana.

Kontakt:

Poziv, Viber i Whats App

Menu