Prevoz putnika u inostranstvo

Pored lokalnih i domaćih vožnji, bavimo se i prevozom putnika u inostranstvo, kako u regionu, tako i po Evropi. Mnoge od naših tura bile su po Mađarskoj, Austriji, Nemačkoj, Švajcarskoj i po mnogim drugim zemljama Evrope i sveta. Naravno, možemo vas odvesti i na bilo koju drugu destinaciju.

Naši vozači su profesionalci, veoma iskusni u ovom poslu, a automobili su osposobljeni za putovanja tog tipa. Podrazumeva se da ćemo vas odvesti na tačnu adresu, a ako treba i sačekati dok nam ne potvrdite da ste na pravom mestu.

Pasoši su nam uvek u pripravnosti, pa možete da računate na to da možemo da krenemo odmah, ako nemamo zakazane neke druge vožnje, tj. ako je izvesno da ćemo se vratiti na vreme da uslužimo klijente sa kojima već imamo neki dogovor.

Izdvajamo:

Aerodromski transferi su jedna od naših najznačajnijih usluga, jer ih radimo dugi niz godina na veoma kvalitetan način, što su mnogi naši klijenti prepoznali.
Mogućnost ugovaranja fiksnih vožnji, na kraći ili duži period, kako za fizička lica, tako i za radnike, tj. za poslovne korisnike.
Najam vozila sa vozačem u slučaju da vam je potreban vozač sa slobodnim vozilom u roku koji dogovorimo, ali ne manjim od jednoga dana.

Kontakt:

Poziv, Viber i Whats App

Menu