Pojedinačni prevoz

Osnovna delatnost naše firme je “Pojedinačni prevoz”. Ovo je nešto čime se bavimo od osnivanja i gde imamo veliko iskustvo.

Prevoz putnika je veoma kompleksan i odgovoran posao. A mi ga obavljamo na najbolji mogući način. U tom smislu smo postavili principe poverenja, sigurnosti i dugotrajne saradnje, što drugim rečima znači da ćemo voditi računa o svakoj pojedinačnoj vožnji sa ciljem da zavredimo vaše poverenje, računajući na to da ćete nas ponovo angažovati. Mi ne želimo da vas prevezemo samo jednom, već kad god se za to javi potreba, da znate da uvek možete da se oslonite na našu službu.

Trudimo se da budemo raspoloživi uvek, kako za stalne, tako i za nove klijente. Naša vozila i naši vozači su uvek spremni da vas na jedan pristojan i potpuno ugodan način prevezu na željenu destinaciju.

Izdvajamo:

Aerodromski transferi su jedna od naših najznačajnijih usluga, jer ih radimo dugi niz godina na veoma kvalitetan način, što su mnogi naši klijenti prepoznali.
Mogućnost ugovaranja fiksnih vožnji, na kraći ili duži period, kako za fizička lica, tako i za radnike, tj. za poslovne korisnike.
Najam vozila sa vozačem u slučaju da vam je potreban vozač sa slobodnim vozilom u roku koji dogovorimo, ali ne manjim od jednoga dana.

Kontakt:

Poziv, Viber i Whats App

Menu