Odlasci na seminare ili kongrese

Gotovo da je nemoguće zamisliti uspešan biznis bez konstantne edukacije i praćenja najnovijih trendova. Zato ljudi odlaze na seminare i kongrese.

Postavlja se međutim pitanje kako otići na seminar, a da se pritom ne “izgužvate” u automobilu ili autobusu, da ne razmišljate o saobraćaju i da ostanete odmorni, a da se pritom i pripremite za eventualni nastup ili predavanje na kome učestvujete.

Mi ćemo vam pomoći da potpuno rasterećeni i odmorni stignete na željenu destinaciju, da ne budete opterećeni samim putovanjem, kao i time kako ćete da izgledate ili kako ćete se osećati kada najzad stignete.

Izdvajamo:

Aerodromski transferi su jedna od naših najznačajnijih usluga, jer ih radimo dugi niz godina na veoma kvalitetan način, što su mnogi naši klijenti prepoznali.
Mogućnost ugovaranja fiksnih vožnji, na kraći ili duži period, kako za fizička lica, tako i za radnike, tj. za poslovne korisnike.
Najam vozila sa vozačem u slučaju da vam je potreban vozač sa slobodnim vozilom u roku koji dogovorimo, ali ne manjim od jednoga dana.

Kontakt:

Poziv, Viber i Whats App

Menu