Grupni i porodični prevoz

Kao posebnu uslugu vršimo grupni i porodični prevoz. Imamo mogućnost prevoza kako petočlanih porodica, tako i vožnje za grupe od 6 do 8 osoba, zavisno od vaših potreba.

Možemo da vas prevezemo na bilo koju destinaciju u zemlji i inostranstvu. U ovom slučaju je potrebno da vožnju dogovorimo blagovremeno, poželjno najmanje jedan dan ranije. Ovo je veoma bitno, jer se u slučaju grupnog prevoza precizno planiraju sve rute, sa ciljem udobne, brze i bezbedne vožnje na željenu destinaciju.

Posedujemo nekoliko vozila koja su adekvatno opremljena za različite namene. Ako vaša grupa ili porodica broji do 5 osoba, onda ćemo najverovatnije koristiti vozilo koje nam je u svakodnevnoj upotrebi, a ako je potrebno da prevezemo od 5 do 8 osoba, onda ćemo koristiti vozilo koje je prilagođeno vožnji manjih grupa.

U svakom slučaju, računajte na to da možemo ispoštovati sve vaše želje i potrebe kada je reč o ovoj vrsti prevoza. Sve ćemo dogovoriti veoma lako.

Izdvajamo:

Aerodromski transferi su jedna od naših najznačajnijih usluga, jer ih radimo dugi niz godina na veoma kvalitetan način, što su mnogi naši klijenti prepoznali.
Mogućnost ugovaranja fiksnih vožnji, na kraći ili duži period, kako za fizička lica, tako i za radnike, tj. za poslovne korisnike.
Najam vozila sa vozačem u slučaju da vam je potreban vozač sa slobodnim vozilom u roku koji dogovorimo, ali ne manjim od jednoga dana.

Kontakt:

Poziv, Viber i Whats App

Menu