Fiksne vožnje

Postoji mogućnost dogovora fiksnih vožnji. Ova usluga podrazumeva dugoročni ili srednjeročni dogovor oko pojedinačnog ili grupnog prevoza.

Već radimo neke fiksne vožnje, poput prevoza radnika na posao van Kule po drugim naseljenim mestima ili po lokalu. Fiksni termini koje dogovorimo su uvek zauzeti i rezervisani za vas ili vaše kolege i možete se osloniti da ćemo vas uvek ispoštovati, onako kako smo i dogovorili.

Na taj način stvarate ambijent za bolje i efikasnije poslovanje. Bićete bolje organizovani, a kao kolektiv ćete dobiti više manevarskog prostora za druge poslovne aktivnosti.

Fiksne vožnje možete dogovoriti na bilo koji rok, tj. period. Sve što je potrebno jeste da nam kažete koje su vaše potrebe, koji termini vam odgovaraju, koliko lica se prevozi, a mi ćemo vam dati ponudu i veoma lako se dogovoriti, na obostrano zadovoljstvo.

Izdvajamo:

Aerodromski transferi su jedna od naših najznačajnijih usluga, jer ih radimo dugi niz godina na veoma kvalitetan način, što su mnogi naši klijenti prepoznali.
Mogućnost ugovaranja fiksnih vožnji, na kraći ili duži period, kako za fizička lica, tako i za radnike, tj. za poslovne korisnike.
Najam vozila sa vozačem u slučaju da vam je potreban vozač sa slobodnim vozilom u roku koji dogovorimo, ali ne manjim od jednoga dana.

Kontakt:

Poziv, Viber i Whats App

Menu