Prevoz putnika ka svim EU destinacijama

Boban Prevoz, kao što smo ranije i pisali, vrši prevoz putnika po inostranstvu. To naravno podrazumeva prevoz ka svim zemljama Evropske unije.

Podrazumeva se da vas vozimo direktno i tačno na željene destinacije, što podrazumeva odvoženje na tačnu adresu. Naravno, pomoćićemo vam i oko prtljaga, možete da se oslonite na nas u potpunosti.

Ovu našu uslugu najčešće koriste osobe koje odlaze na privremeni rad, u većini slučajeva kao pomoć u kući, tj. kućnu negu starijih osoba koje u poslednje vreme sve više angažuju žene sa naših prostora. Razume se, ovo nije pravilo, jer veliki broj ljudi svakodnevno putuje, tj. koristi naše usluge prevoza do inostranstva, bez obzira na svrhu i cilj putovanja.

Ono što se podrazumeva jeste da možete da se oslonite na nas u potpunosti. Odvešćemo vas bilo gde, veoma efikasno, a što je najbitnije udobno i bezbedno.

Izdvajamo:

Aerodromski transferi su jedna od naših najznačajnijih usluga, jer ih radimo dugi niz godina na veoma kvalitetan način, što su mnogi naši klijenti prepoznali.
Mogućnost ugovaranja fiksnih vožnji, na kraći ili duži period, kako za fizička lica, tako i za radnike, tj. za poslovne korisnike.
Najam vozila sa vozačem u slučaju da vam je potreban vozač sa slobodnim vozilom u roku koji dogovorimo, ali ne manjim od jednoga dana.

Kontakt:

Poziv, Viber i Whats App

Menu