Najam vozila sa vozačem

Ako ste na proputovanju ili prosto posećujete određeni događaj ili manifestaciju, a želite da budete potpuno rasterećeni u smislu vožnje i transfera, mi vam možemo iznajmiti vozilo sa vozačem.

Ova usluga se dogovara na dnevnom nivou ili po potrebi i na duži period. Ona podrazumeva iznajmljivanje posvećenog vozača sa adekvatnim vozilom samo za vas.

Naš vozač vam u tom slučaju stoji na raspolaganju čitav dan i čeka vaš poziv da vas preveze gde god želite i po vašim potrebama.

Da biste dogovorili navedenu uslugu potrebno je da nam opišete sve ono što je bitno sa aspekta vožnje, kao i da nam kažete koji vremenski okvir vam odgovara.

Izdvajamo:

Aerodromski transferi su jedna od naših najznačajnijih usluga, jer ih radimo dugi niz godina na veoma kvalitetan način, što su mnogi naši klijenti prepoznali.
Mogućnost ugovaranja fiksnih vožnji, na kraći ili duži period, kako za fizička lica, tako i za radnike, tj. za poslovne korisnike.
Najam vozila sa vozačem u slučaju da vam je potreban vozač sa slobodnim vozilom u roku koji dogovorimo, ali ne manjim od jednoga dana.

Kontakt:

Poziv, Viber i Whats App

Menu